Foto: EPA-EFE/FERNANDO BIZERRA JR.

Brazilski fudbaler Felipe Melo, koji trenutno nastupa za Palmeiras, "otvorio je dušu" za južnoameričke medije i pričao o tome kako zaustaviti Lionela Mesija.

Felipea Mela oduvek je krasio ratoborni duh na terenima širom Evrope i sveta.

U karijeri je nekadašnji vezista Juventusa, Fjorentine, sada Palmeirasa zaradio čak 18 crvenih kartona, što potvrđuje da nije mogao da se iskontroliše i da je često pre vremena morao „pod tuš“.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Melo je u razgovoru za argentinski list Balg pričao kako su izgledali njegovi susreti, kada je s Brazilom igrao protiv „gaučosa“, koje je predvodio ko drugi no Leo Mesi.

„Mesi je jedinstven igrač. Kada smo sa Brazilom igrali protiv njega, rekao sam saigračima ‘Moramo da se rotiramo da ga svi po jednom udarimo’. Ako mu ne zagorčamo život, takvog igrača nikada nećemo uspeti da markiramo. Nije nam bio cilj da povredimo Mesija, nego govorim o taktičkim prekršajima, da ga izbacimo iz ritma, da ga iznerviramo“, iskren je bio Felipe.

Osim što je oduševio iskrenom izjavom, Melo je oduševio i videom na kojem uklizava u rolnu toalet papira.

Naime, u fudbalskom svetu na snazi je čelendž u kojem svi živi pimpluju rolnu toalet-papira, a pošto Melo nije previše vičan u tome i nema strpljenja, rešio je na svoj način da odradi čelendž.

Originalno, nema šta!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram