Federiko Valverde
Federiko Valverde; Foto: Screenshot Instagram minabonino

Umesto da provedu dane u raju, prošli su kroz pravi pakao.

Federiko Valverde otputovao je sa devojkom na odmor, ali je njega i Minu Boninu na Ibici dočelalo neprijatno iznenađenje.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, opljačkani su nedugo po dolasku u smeštaj, a iz novčanika je nestalo čak 10.000 evra.

„Kada smo došli u kuću, kuvar je već bio tamo. Rekao nam je kako trenutno ima samo jedan ključ od kuće te da će ga zadržati kako bi ujutru mogao da uđe u kuću i napravi nam doručak, a da nas ne ometa. Sledeće jutro nisam mogla da ustanem iz kreveta, sve mi se vrtelo, povraćala sam“, počela je sa pričom Bonino.

Nedugo nakon što je ustala shvatila je da su ostali bez velike količine novca.

„Sat vremena kasnije jedva sam ustala i spustila u prizemlje, gde su nam koferi bili ispreturani. U bunilu sam nekako našla novčanik, ali bio je prazan. Ukradeno nam je 10 hiljada evra iz njega. Onda se pojavio kuvar i rekao da je sve tako bilo kada je on došao u kuću“, pojasnila je Mina.

Kuvar je ubrzo nestao, a zvezda Reala i izabranica su morali u bolnicu da budu testirani na opijate. Posumnjali su da su omaljeni hranom, a zatim je i završio pljačku. Ipak, njihovi nalazi su bili negativni, pa i dalje nije poznato šta se zapravo desilo. Bonino je istakla da je najviše brine što joj je neko dirao privatne stvari i što su je videli polugolu dok je spavala.

#social-embed_5

BONUS VIDEO Navijači Reala u centru Madrida slavili titulu prvaka Evrope

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare