Foto: Starsport

Dijego Falineli, fudbaler Crvene Zvezde izjavio je da je veoma srećan što je sa crveno-belima osvojio šampionsku titulu.

PROČITAJTE JOŠ

Crvena zvezda je osvojila 32. titulu prvaka, četvrtu u nizu, a važan faktor u tom poduhvatu bio je italijanski napadač.

„Srećan sam zbog osvajanja prve titule u karijeri. Hvala saigračima i stručnom štabu što su me sjajno prihvatili. Ponosan sam na fenomenalnu godinu u Zvezdi“, rekao je Falčineli.

Italijan je istakao da je mnogo napredovao na mentalnom nivou od kako je stigao u Beograd.

„Crveno-beli uvek idu na pobedu i imaju visoko postavljene ciljeve i to je ono što me je ojačalo na psihičkom planu. Ponekada pobedimo rivale visokim rezultatom, ali iako to izgleda lako, to nije jednostavno na terenu. Ali, trener Stanković je usadio u nas pobednički mentalitet i uvek ističe da je važan snažan karakter. Smatram da naš šef stručnog štaba odlično radi svoj posao i zbog toga sam iskoristio svaku priliku da nešto naučim od njega“, rekao je Italijan.

On je imao je samo reči hvale za Crvenu zvezdu.

„Veličinu ovog kluba pokazuje trenutak kada izađete na teren. Jednostavno, osetite neverovatnu energiju i snagu koja vlada u crveno-beloj porodici. Znam koliko je Zvezda važna za ovaj grad, državu i naravno njene fantastične navijače. Ovde uvek postoje najviše ambicije i uveren sam da će Crvena zvezda imati sjajnu budućnost, jer klub želi konstantan napredak. Iza nas je jako težak period, jer smo prethodnih meseci često igrali u visokom ritmu. Nije lako igrati utakmice svaki treći dan. Ipak, smatram da smo fanstastično odigrali u domaćem prvenstvu, kao i da smo bili sjajni u Ligi Evrope. Polako se približava kraj šampionata i privodimo sezonu kraju. Međutim, naš cilj od starta je dupla kruna, tako da je važno da ostanemo fokusirani do kraja i nadam se da bi osvajanje Kupa Srbije bila najbolja nagrada za nas“, zaključio je Falčineli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare