Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dobra vest.

Vreme odmora je gotovo, početkom Evrolige ušli smo u paklen ritam, a navijači Crvene zvezde našli su se pred velikom dilemom – koga gledati 3. novembra?

PROČITAJTE JOŠ...

Prema kalendaru UEFA za Ligu Evrope, beogradski crveno-beli će tog dana odigrati poslednju utakmicu grupne faze ovog takmičenja protiv fudbalske selekcije „kneževa“ sa terminom od 18.45.

Glavobolja i za navijače Zvezde, ali i za čelnike Monaka, je usledila izlaskom kalendara Evrolige, koja je utakmicu košarkaške selekcije crveno-belih i Monaka u okviru 6. kola zakazao za isti dan, samo sa početkom od 15 minuta kasnije.

Kako se košarkaška sala „Gaston Medesin“ nalazi u sklopu stadiona „Luj II“, organizacija ova dva meča u istom danu predstavljala bi veliki logistički problem za domaćina, zbog čega je Evroligi upućen zahtev za pomeranjem meča, što je i prihvaćeno.

Tako je duel dva kluba pomeren za jedan dan, te će košarkaši Zvezde na megdan rivalu izaći dan kasnije, 4. novembra, sa početkom od 21 čas, što je potvrđeno na zvaničnom sajtu Evrolige.

Foto: Euroleague/Printscreen

BONUS VIDEO Dramatična situacija na Zvezdinom meču, ploča zamalo igrača pogodila u glavu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar