Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Branislav Ivanović, doskorašnji član ekipe Zenita iz Sankt Petersburga, ipak neće pojačati ekipu Evertona, kako su preneli pojedini mediji.

Poznato je da je iskusni štoper po osvajanju duple krune u Rusiji odbio da prihvati novi ugovor Zenita, jer je bio manji od očekivanog višegodišnjeg, pa se spekulisalo o tome gde bi mogao da zaigra.

PROČITAJTE JOŠ:

Veruje se da je Crvena zvezda jedna od opcija, a pominao se i Everton, mada je list „Liverpul Eho“ sada preneo kako trener „karamela“, Italijan Karlo Anćeloti, nije zainteresovan da ga dovede.

List dodaje da nije bilo nikakvih progovora dve strane i da ih neće ni biti, jer klub nije zainteresovan.

„U pojedinim tekstovima tvrdilo se da je Everton počeo pregovore da dovede bivšeg defanzivca Čelsija na ‘Gudison park’. Ipak, po našim saznanjima, ove tvrdnje su daleko od istine, Ivanović nije želja Evertona u ovom prelaznom roku“, piše „Liverpul Eho“.

Ni činjenica da su Anćeloti i Ivanović sarađivali od 2009. do 2011. kada su bili zajedno u Čelsiju, nije bila dovoljna, jer se veruje da Italijan sada traži nekog od mlađih defanzivaca, a Ivanović ima 36 godina i ne uklapa se u tom smislu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)