Erling Braut Holan
Erling Braut Holan; Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Ma koliko to sumanuto zvučalo, postoji mogućnost da jedan od najboljih napadača na svetu zaduži dres drugog kluba tokom Mundijala.

Erling Holan je letos pojačao Mančester siti i već pre Nove godine je postigao 23 gola u svim takmičenjima. Zato nije čudo što neprestano privlači pažnju brojnih velikih klubova koji ne znaju kako da ga dovedu.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan mali, Ešton junajted, očito ima ideju kako da angažuje Holana, pa je uputio zvanični zahtev Sitiju za pozajmicu dugu tačno 28 dana.

Sedmoligaš iz Engleske iskoristio je Mundijal da oproba svoju sreću, objavio je ponudu na svom sajtu i društvenim mrežama.

„Mislimo da bi se on odlično uklopio kod nas i stvarno dobro bi popunio našu timsku dinamiku“, navode iz Ešton junajteda.

Njihov menadžer Majkl Kleg kaže da to ima smisla jer Siti ne igra fudbal, a Ešton hoće da pomogne tako što će Holan ostati maksimalno spreman.

„Ima više smisla nego da igra golf šest nedelja“, kaže Kleg, pošto se Holanova reprezentacija Norveške nije kvalifikovala za Mundijal.

Ešton junajted se takmiči u Severnoj diviziji Premijer lige, dao je samo 23 gola cele sezone i nalazi se na 11. mestu tabele. Englezi pišu da Siti još uvek nije odgovorio na ponudu.

BONUS VIDEO: Sve što niste znali o najskupljem srpskom igraču – šta bi bio Vlahović da nije fudbaler

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar