Foto: Instagram / Sport bible

Jedan navijač Njukasl junajteda nije mogao da veruje kada je došao kući.

Možete li da zamislite reakciju Alana Karlinga kada je video da je njegov pas Rudi pocepao karte za finale Liga kupa koje je Englez nameravao da gleda?

PROČITAJTE JOŠ:

Nije mogao ni on, pa je zbog toga u šali posle toga stavio psa na prodaju, javili su engleski mediji.

Navijač Njukasla je imao karte za prvo Njukaslovo finale posle 24 godine. Stigle su mu na kućnu adresu u koverti i dočekao ih je pas.

Karling se vratio kući u lošem raspoloženju jer je Liverpul na Sent Džejms parku pobedio Njukasl sa 2:0, a još gore raspoloženje ga je uhvatilo kada je umesto karata video froncle.

Da sve bude još gore, Nik Poup je napravio neverovatan kiks i dobio je crveni karton protiv Liverpula, pa će propustiti finale Liga kupa protiv Mančester junajteda u nedelju.

„Ovo je moj pas Rudi. Rudi je malo kopile od psa i misli da pisma koja stižu poštom su nešto što ugrožava njegov dom. Nakon što sam se vratio sa utakmice u kojoj je Njukasl izgubio prvi put ove sezone kod kuće protiv Liverpula, i to sa isključenim golmanom, Rudi je mislio da će me nasmejati time što mi je pojeo karte koje su stigle dok nisam bio tu. Pas na prodaju za pet funti“, napisao je vlasnik. Pet funti je 666 dinara, odnosno 5,68 evra.

Oni koji su ovu neobičnu situaciju i šaljivi oglas komentarisali, zezali su Karlinga govoreći da je Rudi zapravo navijač Sanderlenda.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić konačno zatresao mrežu za Ajaks

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar