Foto: Catherine Ivill/Pool via AP

Aleksandar Mitrović, napadač Fulama, bio je vidno razočaran dok je davao izjavu za medije po završetku utakmice protiv Barnlija.

Fulam je ispao iz Premijer lige porazom od 2:0, a Mitrović je istakao da njegova ekipa jednostavno nije zaslužila opstanak:

PROČITAJTE JOŠ...

„Nismo uspeli ove sezone. Teško je pronaći reči. Nismo bili dobri. Nismo zaslužili. Dovoljno dugo igram fudbal da znam da je to čista, iskrena igra. Nekad vam ide bolje, nekad lošije, ali na kraju uvek završite tamo gde zaslužite. Sve što smo pokazali nije bilo dovoljno da ostanemo u ligi. Tužni smo zbog navijača, ljudi u klubu… Teško je pronaći reči.“

Što se utakmice sa Barnlijem tiče…

„Nismo uspeli danas. Nismo pokazali karakter, nismo pokazali mentalitet. Popustili smo malo pod pritiskom, nismo uspeli da uradimo šta je trebalo. Da li nismo bili dovoljno dobri, dovoljno hrabri, možete da kažete šta želite… Pokušali smo da se borimo, pokazali smo poneki kvalitet na oba dela terena, i u odbrani i u napadu, ali su nas kaznili“, rekao je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije.

Osvrnuo se Mitrović i na sezonu koja je odigrana pred praznim tribinama zbog pandemije koronavirusa:

„Ova sezona je bila teška na ličnom nivou za mene, ali ne samo za mene već za sve. To je fudbal, to je život… Nastavljamo da guramo dalje, moramo da odigramo još ove tri utakmice, pa
ćemo videti šta dolazi sledeće“, zaključio je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar