Foto: EPA-EFE/STR

Edin Džeko bi trebalo da pređe iz Rome u Inter, a navijači "vučice" ga mole da ne povlači isti potez kao Aleksandar Kolarov.

Džeko za sada trenira sa Romom, a italijanski mediji prenose da su pregovori s Interom usporili zbog toga što transfer zavisi i od Tamija Abrahama.

PROČITAJTE JOŠ:

Džeko se odmarao u Hrvatskoj posle predsezonskog kampa u Portugalu i stigao je u utorak u Trigoriju, trening centar rimskog kluba.

Navijači od njega traže da potpiše novi ugovor, što se može videti i na snimku, gde takođe kažu da ne ide u Inter.

„Doći ćemo na aerodrom i dovući ćemo te nazad, ovde“, rekli su mu navijači. Interu on treba da bude zamena za Romelua Lukakua koji ide u Čelsi.

Međutim, Tami Abraham treba da dođe u Romu kao zamena za Džeka, a taj deo posla je u zastoju, pa je samim tim i posao Džeka i Intera.

Čelsi je spreman da pusti Abrahama na Olimpiko, za oko 40 miliona evra, ako Tami prethodno ode na pozajmicu.

Ipak, Abrahamu se ideja napuštanja domovine ne dopada, radije bi da ostane u Engleskoj i zbog toga razmišlja o tome da se preseli u Arsenal.

Takođe traži i pet miliona evra godišnjih primanja dok je sadašnja ponuda oko četiri miliona evra. S obzirom na to, Džeko ne može da ide u Inter dok Roma ne nađe zamenu, bio to Abraham, ili ne.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram