Foto: Printscreen Instagram / John Terry

Legendarni fudbaler Čelsija Džon Teri podelio je svoje iskustvo iz meča sa Liverpulom na Enfild roudu.

Čelsi i Liverpul su odigrali nerešeno bez golova, ali se Teri dobro proveo tako što se „maskirao“, navukavši kapu i šal preko skoro celog lica, a onda je sa navijačima na stadionu rešio da se opusti.

PROČITAJTE JOŠ:

Saleteli su ga i tražili autograme, pevali su zajedno, sa njima je pio pivo, a onda otišao na tribinu.

„Uživao sam što sam bio na gostovanju sa našim navijačima danas. Kao igrač autobusom odete pravo u svlačionicu, nemate šansu da vidite i osetite ono što navijači osećaju. Od kada sam se penzionisao uvek sam hteo da odem sa navijačima i apsolutno mi se svidelo danas. Veliko hvala svim navijačima koji putuju svetom da bi bodrili naš veliki klub. J***no vas volim ve“, napisao je Teri.

On je bio kapiten „plavaca“, igrao je od 1998. do 2017. u prvom timu i sa Čelsijem je osvojio Ligu šampiona 2012, pet titula prvaka Engleske, Ligu Evrope 2013, a u nekoliko navrata je bio igrač godine u klubu, dok je sve vreme bio smatran jednim od najboljih evropskih defanzivaca.

Njegov klub ove sezone ne blista u Premijer ligi, ali to ne čini ni Liverpul, pa su „plavci“ posle remija na desetom mestu sa 29 bodova, koliko imaju i „redsi“ sa boljom gol razlikom na osmom mestu.

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo: Gol „rabonom“ kakav se viđa i potez za „Puškaša“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar