Foto: EPA/ANDREW YATES(/Instagram/ lilly.gerrardd

Veza atraktivne ćerke ikone engleskog fudbala u centru pažnje

Ćerka Stivena Džerarda Lili pronašla je ljubav sa sinom zlikovca povezanog sa zloglasnim kriminalnim kartelom.

Influenserka Lili, (18), viđa se sa Lijem Birnom (23) od aprila.

PROČITAJTE JOŠ

Par je ovog leta uživao u odmoru na Ibici, gde su se navodno slučajno sreli, ali se na jednoj fotografiji vidi kako Li ljubi Lili u glavu. Nema sugestije da su umešani u bandu ili bilo kakav kriminal.

Lilintata i bivša zvezde Engleske i Liverpula Stiven Džerard(42) je slikan prošle nedelje zajedno sa Lijevim tatom Liamom (41) u video pozivu.

Birn Seinor je blizak saradnik irskog biznismena Danijela Kinahana, koji je povezan sa ubistvima u Velikoj Britaniji, pranjem novca i reketom za šverc droge vrednim više miliona funti.

Veze Birn sa kartelom Kinahan pominjalesu se na irskom Višem sudu 2018. godine kada se tvrdilo da je on na „najvišoj razini“ organizovanog kriminala.

Veruje se da je Birn vođa ogranka koji je deo Kinahanovog kartela.

Tokom godina su brojni članovi ovog kartela – među kojima ima i Birnovih rođaka – uhapšeni i osuđeni na dugogodišnje zatvorske kazne.

Advokati su rekli sudu da je Birn bio „blizak i pouzdan saradnik i poručnik“ Kinahana.

Sa druge strane njegov sin nije uključen u mafijaške poslove i za sada nema dosije. Ipak, i on je uspevao da stigne u centar pažnje pošto je do sada bio u nekoliko veza sa atraktivnim devojkama koje su popularne na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO Horor na fudbalskoj utakmici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare