EPA-EFE/ASH ALLEN

Sančo u Nemačkoj.

Fudbalski klub Mančester junajted poslaće nekadašnjeg engleskog reprezentativca Džejdona Sanča na pozajmicu do kraja sezone u Borusiju iz Dortmunda, prenosi „BBC“.

Pročitajte još

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag odstranio je u septembru prošle godine Sanča iz tima zbog lošeg rada na treninzima. Engleski fudbaler je potom na društvenim mrežama objavio da je „žrtveni jarac“, a onda je odbio da se izvini menadžeru „crvenih đavola“.

Sančo (23) trenira odvojeno od tima, a Mančester junajted planira da ga prosledi na pozajmicu u Borusiju do kraja sezone.

On je u klub sa „Old traforda“ stigao iz Borusije u julu 2021. godine za 85 miliona evra. Britanski mediji navode da su pregovori dva kluba o pozajmici engleskog fudbalera u toku, a najveći problem predstavlja visina Sančove plate. Britanski Atletik navodi da je Borusija navodno ponudila da plaća trećinu plate engleskog fudbalera.

Sančo je za Mančester junajted odigrao 82 meča i postigao je 12 golova. Za reprezentaciju Engleske igrao je od 2018. do 2021. godine. Za nacionalni tim nastupio je na 23 utakmice i tri puta se upisao u listu strelaca.

Najbolje partije pružao je upravo u dresu Dortmundu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar