Dijego Falčineli širi ruke nakon promašaja u finalu Kupa protiv Partizana
Foto: Starsport

Dijego Falčineli, napadač Crvene zvezde promašio je nekoliko veoma dobrih šansi za svoj tim u prvom poluvremenu derbija.

PROČITAJTE JOŠ:

Dijego Falčineli, napadač Crvene zvezde promašio je nekoliko veoma dobrih šansi za svoj tim u prvom poluvremenu derbija.

Zvezda i Partizan igraju u finalu Kupa Srbije, prvih 45 minuta završeno je nerešeno 0:0, ali je Falčineli imao dve odlične šanse.

Obe petom. Dijego je već u drugom minutu šutirao iz polukontre svog tima, ali je pucao pored desne stative sa 12, 13 metara.

U narednim šansama se približio golu, ali ni iz peterca nije bio precizniji, prvo kada je trebalo da ukliza nakon greške Jovića u 24. minutu, a onda i 18 minuta kasnije.

Igrao se 42. minut kada je Falčineli sa desne strane, slično kao i u 24. minutu, dobio loptu sa strane, bio je na tri metra od gola Partizana i probao je petom da pogodi dalji ugao i malu mrežu.

Još jednom nije uspeo i propala je velika prilika crveno-belih u prvom delu susreta. Na drugoj strani, tokom prvih 45 minuta su u Partizanu pretili Nemanja Jović i Miloš Jojić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar