Foto: EPA-EFE/Claudio Giovannini

Predsednik Fjorentine Roko Komiso kaže da nijedan klub neće moći da kupi Dušana Vlahovića dok se ne obrati "violi".

Vlahović je jedan od najtraženijih napadača na „starom kontinentu“, a prethodnih dana je bilo pisanja da je za njega čak odbijena ponuda Arsenala, vredna 80 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Bilo je u Srbiji i priče o tome ko su Dušanovi agenti, oglasio se tim povodom i sam Vlahović, kao i da su se menadžeri sastali sa ljudima iz Fjorentine da bi se dogovorili o budućnosti srpskog špica.

Osim Arsenala, za Vlahovića je najzagrejaniji Juventus, o kom se kao potencijalnom kupcu priča već neko vreme.

„Ne znam da li će Juventus moći da dovede Vlahovića u januaru. Ali želim da kažem i Juventusu i Arsenalu da smo mi, Fjorentina, vlasnici Vlahovića. Oni treba da otvaraju pregovore s nama, a ne sa njegovim agentima“, rekao je Komiso za Tuti Konvokati.

Dodao je i da su ga kritikovali jer je javno rekao šta se desilo posle pregovora i da je Vlahović odbio produžetak saradnje.

„Govorili su mi da sam upropastio stvar. Brojke kažu drugačije, Dušan je dao osam golova od moje objave u oktobru. Motivisao sam momka, da pokaže da je dobar i da je profesionalac. Sviđa mi se kao čovek i kako igrom drži Fjorentinu. Ali, ne dozvoljavam da nas ucenjuju ni Vlahović, ni njegovi menadžeri, niti neki drugi klub“, rekao je Komiso.

BONUS VIDEO: Navijač doživeo srčani udar na meču Votforda i Čelsija

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar