Foto: Massimo Paolone/LaPresse via AP
Foto: Massimo Paolone/LaPresse via AP

Dušan Vlahović, napadač Fjorentine, napustiće Firencu u narednim mesecima, a u trku za sjajnim napadačem uključio se još jedan evropski velikan.

Kako tvrde italijanski mediji oko Vlahovićevog statusa dogodile su se dve promene u poslednjih nekoliko dana.

Prva je vezana za termin odlaska nekadašnjeg napadača Partizana iz Fjorentine.

PROČITAJTE JOŠ...

„Dušan gotovo sigurno neće napustiti Fjorentinu u januaru, i izvesno je da će otići u junu. Fokusiran je na osvajanje nagrade za najboljeg strelca u Italiji. Cena koju Roko Komiso, vlasnik Fjorentine, traži je 70 miliona evra“, saopštio je Skaj Italija.

Na to se nadovezao i „Italian Football TV“, projekat pokrenut od strane nekolicine italijanskih novinara, a koji preti da postane možda i najuticajniji kada su u pitanju informacije iz Kalča. Na Tviter nalogu otkriveno je da će Vlahović gotovo sigurno neće nastaviti karijeru na Apeninima:

„NIjedan tim u Italiji ne može da plati 70 miliona evra za njega. Juventus je najviše zainteresovan u Italiji, ali je jedini način na koji bi mogli da priušte Vlahovića prodaja nekog „velikog“ imena poput Dejana Kuluševskog, uz raskide ugovora sa igračima koji imaju veliku platu, poput Artura ili Arona Remzija“, navedeno je, nakon čega je otkriveno i ko je trenutno najbliži sjajnom napadaču.

U pitanju je, navodno, minhenski Bajern:

„Bajern je tim van Italije koji najviše prati Vlahovića. Zainteresovani su i Čelsi, Liverpul, Mančester siti i Mančester junajted iz Engleske. Dušanov cilj je da se priključi ekipi koja će se boriti da osvoji Ligu šampiona sledeće godine. Njegov san je Real Madrid, ali oni imaju druge planove za 2022. godinu“.

Iako je zima gotovo tek počela, jasno je da će oko Vlahovića biti vrelo i daleko pre nego što letnji prelazni rok bude otvoren.

BONUS VIDEO Gol Aleksandra Mitrovića za plasman na Svetsko prvenstvo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar