Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Simone Inzagi, trener Lacija rekao je da je Sergej Milinković-Savić polomio nos u meču i porazu 2:0 protiv Fjorentine.

Inzagi žali za propuštenim šansama u tom meču, tim pre što je Lacio bio u seriji pobeda, dok se „viola“ bori za opstanak.

PROČITAJTE JOŠ:

Na sve to, Sergej Milinković-Savić je, kako Inzagi otkriva, doživeo povredu u jednom duelu, ali su pokušali da je saniraju u poluvremenu.

„Milinković-Savić je hteo da ostane na terenu po svaku cenu, ali smo prilično sigurni da je polomio nos u sudaru glavama sa Pulgarom. Pre poluvremena. Fjorentina je vrlo čvrst tim i bio nam je potreban njegov doprinos i zato smo odlučili da ostane u igri“, objasnio je Inzagi.

Njemu je krivo i zbog promašene šanse Koree, ali i zbog toga što je Lacio ostao bez šansi da se ugura među ekipe koje će ići u Ligu šampiona.

„Od prošle utakmice s Fjorentinom, dobili smo 14 utakmica od 19. Znam da smo gubili bodove u prvom delu sezone, zbog Lige šampiona, povreda i koronavirusa. Igraćemo u Evropi petu sezonu zaredom, pa je to pozitivno, s obzirom na to kako smo igrali u poslednje vreme, malo smo razočarani, ali smo uvek znali da će biti teško“, istakao je Inzagi.

Podsećamo, oba gola u pobedi Fjorentine u subotu postigao je Dušan Vlahović, koji se ove godine profilisao kao najubojitiji strelac ekipe iz Firence.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar