Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Zanimljive informacije dolaze iz Španije o slučaju Dušana Vlahovića.

Postojala je mogućnost da vidimo bombu u poslednjim satima prelaznog roka.

PROČITAJTE JOŠ

Tomas Gonzales, novinar koji se specijalizovao kao insajder za Real Madrid, objavio je do sada nepoznate detalje prelaznog roka. Naime, on tvrdi da su menadžeri Joška Gvardiola i Dušana Vlahovića ponudili igrače „kraljevskom klubu“.

Vlahović koji je sjajno igrao po dolasku u Juventus sada ima problema sa povredom i španski novinar vidi njegov dolazak u Juventus kao grešku. Sve se dodatno zakomplikovalo sudskim postpucima u kojima je Juventus ostao bez 15 bodova što je dovelo do gneva i revolta, veći deo tima želi da napusti Torino, a navodno je među njima i srpski napadač.

Ovu informaciju je preneo i „Mundo Deportivo“ koji je naveo da je Vlahović zaista opcija za Real. Ali, je navedeno i da Real nije želeo da posegne za njium u poslednjim trenucima prelaznog roka.

Ovaj list je naveo da je Karlo Ančeloti zadovoljan timom koji ima i da želi da na leto da vidi šta će uraditi sa Marijanom Dijazom, rezervnim napadačem. Postoje indikacije da će odlučiti da u timu ima samo 35-godišnjeg Karima Benzemu kao napadača.

BONUS VIDEO Dušan Vlahović trči nakon utakmice sa Kamerunom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar