Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Srpski fudbaler i napadač Fiorentine Dušan Vlahović kaže da Čezareu Prandeliju duguje to što igra u sjajnoj formi poslednjih meseci.

Dušan je jedno od otkrovenja sezone u Firenci i najbolji igrač svog tima u prethodnom periodu, što je potvrdio i na utakmici sa Specijom u Seriji A (3:0).

PROČITAJTE JOŠ:

„Znali smo da je utakmica bitna i radili smo cele nedelje da bismo bili spremni da kući odnesemo tri važna boda. Hoću da kažem hvala treneru i saigračima i čestitam im na igri i pobedi“, rekao je Vlahović posle meča sa Specijom.

„Viola“ je taj okršaj dobila sa 3:0, a Vlahović je bio i strelac u 48. i asistent u 82. minutu.

„Mislim da je sada konstantnost najbitnija stvar, moramo da stisnemo zube i uđemo u još jednu tešku utakmicu da pružimo sve. Dokazali smo da smo tim koji tera sebe do kraja. Rekao sam mnogo puta, lično ne mogu da nađem dovoljno reči da zahvalim Prandeliju. Došao je kad sam bio u lošem periodu i formi, dao mi je samopouzdanje i sada se vraća njegova vera u mene“, kaže Vlahović.

Svestan je da mora da radi i dalje kako bi napredovao konstantno, a Prandeli ga je u pojedinim lošim trenucima bodrio na terenu.

„Kad imate nekog ko veruje u vas, mnogo je lakše. Ne mogu da opišem iskreno, koliko je čovek uradio za mene“, dodao je srpski napadač.

Dušan je ove sezone na 25 utakmica za Fiorentinu dao devet golova, od čega većinu u poslednja dva meseca, a jedan od tih pogodaka postigao je i protiv Juventusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar