Dušan Vlahović
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Srpski napadač je jedan od najboljih na svetu, a sada je to potvrdio i trener Juventusa.

U velikom derbiju Italije Juventus i Inter su remizirali (1:1) u okviru 13. kola Serije A, ali je Srbin pokupio brojne pohvale.

PROČITAJTE JOŠ

Postigao je gol u 27. minutu, a izjednačio je Lautaro Martinez, napadač koji će po svemu sudeći postati jedna od najvećih legendi kluba.

Vlahović je igrao do 80. minuta kada je zamenjen, dok je Filip Kostić proveo na terenu 89. minuta.

Masimilijano Alegri, trener Juventusa, jedno vreme se zabavljao time što je uvek u javnosti kritikovao srpskog napadača. Ipak, Vlahović ga je sada „naterao“ da ređa pohvale na njegov račun.

„Mislim da je Dušan imao najbolji učinak od dolaska u Juventus. Fizički je pobedio De Fraja, dok je sa Kjezom u tandemu imao i više prostora. Već neko vreme nije postigao gol, ali je uvek naporno radio i ne zaboravimo da ima samo 23 godine“, poručio je italijanski strateg.

Srpski napadač je povukao kontru na sredini terena i poslao loptu Federiku Kijezi koji je pobegao po levoj strani, a onda odigrao loptu u kazneni za Vlahovića koji je sjajno ispratio akciju i sa desetak metara iz prve poslao loptu po zemlji u kontraugao.

Usledila je erupcija na stadionu i veliko slavlje igrača na terenu.

Vlahović je burno proslavio gol pokazujući rukama „samo vi pričajte“ aludirajući na brojne kritike na njegov račun, o čemu će se pričati danima.

BONUS VIDEO Dušan Vlahović posle meča sa Bugarskom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar