Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Kako dani odmiču, Dušanu Vlahoviću cena raste ako je verovati italijanskim medijima i Gazeti delo sport.

Ovaj list u sredu navodi da Fjorentina neće prodati Vlahovića za manje od 80 miliona evra, mada je nedavno cifra figurirala oko 60 miliona evropskih novčanica.

PROČITAJTE JOŠ:

To je bilo pre nego što je Vlahović dao dva gola Laciju za važnu pobedu „viole“ u borbi za opstanak, ali i dva gola Bolonji u remiju 3:3, pa mu je cena porasla praktično pet miliona po golu.

Još pre dve nedelje procenjeno je da bi Dušan oborio rekord Luke Jovića kada bi ga neko kupio u predstojećem prelaznom roku.

Jović je iz Ajntrahta u Real Madrid leta 2019. prešao za 60 miliona evra. Vlahović je ove sezone dao 21 gol na 37 utakmica u svim takmičenjima i ugovor mu ističe juna 2023. godine.

Bepe Jakini, trener Fjorentine rekao je još ranije da uprkos ovakvim napisima, srpski napadač mora da ostane fokusiran na finiš sezone.

Istovremeno je poručio kako se nada da će predsednik kluba ubediti Vlahovića da ostane i produži ugovor. Podsećamo, Srbin je posebno procvetao u drugom delu sezone, od decembra nadalje, kada je postigao 17 od 21 gola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar