Foto: EPA-EFE/GERRIT VAN KEULEN

Srpski fudbaler Dušan Tadić nalazi se na raskrsnici u svojoj karijeri.

Dušan je i dalje fizički spreman da igra na visokom nivou, a po odlasku iz Ajaksa ima nekoliko opcija.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako piše poznati fudbalski novinar Fabricio Romano, pored Bešiktaša, za Tadića je zainteresovan još jedan klub iz Saudijske Arabije.

Reč je o Al Kalidžu, koji bi Tadića mogao da dovede kao slobodnog igrača i da mu samim tim poslednji veći ugovor bude prava „bomba“.

Romano navodi da Bešiktaš uprkos tome i dalje insistirao na tome da angažuje ofanzivca i kapitena Srbije, koji će doneti konačnu odluku.

Al Kalidž nudi dvogodišnji ugovor, što bi 35-godišnjem Tadiću značilo, tim pre što je ponuda vredna deset miliona evra za dve sezone bez bonusa.

Turski novinar Jagiz Sabunčuoglu kaže da je Al Kalidž svoju ponudu preneo Dušanu u subotu putem Zum video poziva.

Tadić je u Ajaksu proveo pet godina, bio je poslednji igrač ekipe koja je 2019. stigla do polufinala Lige šampiona i koja je za nekoliko sekundi ostala uskraćena za borbu za najvredniji evropski trofej u fudbalu.

Osvojio je sa „kopljanicima“ više titula, ali se već neko vreme unazad nalazio na udaru navijača i stručne javnosti, pa je sve to prekinuto raskidom saradnje.

Ukoliko ode u Saudijsku Arabiju pridružio bi se Sergeju Milinković-Saviću koji je pojačao Al Hilal, dok istim putem možda ode i Aleksandar Mitrović.

BONUS VIDEO: Svi golovi i asistencije Džuda Belingema u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar