Dušan Tadić, reprezentativac Srbije i čovek koji je obeležio fudbalsku 2021. godinu, poslao je poruku ljubiteljima fudbala i čitaocima Nova.rs. za mundijalsku 2022.

Srbija je overila Katar golom i asistencijom Dušana Tadića u Lisabonu, a u Amsterdamu, kapiten i lider Orlova dočekao je ekipu Nova.rs u svojoj „kancelariji“, svlačionici Ajaksa.

PROČITAJTE JOŠ

U prostorijama u kojima su se kovali planovi za rekorde Lige šampiona (Ajaks je ove jeseni postao prvi holandski klub sa maksimalnih 18 bodova u grupnoj fazi) i duple krune Ajaksa, Tadić je govorio o Piksiju, Muslinu, usponima i padovima, pa i onim bolnijim momentima iz reprezentacije, poput situacije kada je odlazak Branislava Ivanovića uticao na atmosferu pred Mundijal u Rusiji.

Ipak, od lepših tema, izdvajaju se ozbiljni planovi za budućnosti i priča o Ajaksu, u kom Tadić iz dana u dan sve više uviđa da je napravio potez karijere dolaskom u Amsterdam.

Intervju sa Dušanom Tadićem možete pronaći i u štampanom izdanju Nove od 31. decembra, uskoro vas priča našeg asa čeka i na Nova.rs.

Spreman je za nove podvige u 2022. godini, poželeo je i čitaocima sreću pred praznike.

„Poželeo bih svima srećne praznike kao prvo, drugo, da nastave da podržavaju reprezentaciju kao što su sada podržavali. Mislim da su prepoznali ovo otkada je Mister Stojković došao, i njegov štab, da sve ide u dobrom toku, da Srbija igra ofanzivan i lep fudbal. Mogu da budu ponosni, pružićemo im uživanje i rezultat. Uživajte i podržavajte nas!“
BONUS VIDEO Gol Aleksandra Mitrovića za plasman Srbije na Svetsko prvenstvo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar