Foto: Srđan Božinović/Nova.rs

Kapiten Srbije i fudbaler Ajaksa, Dušan Tadić, prati nastupe futsal reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Holandiji, a tim povodom poslao je i poruku podrške u ime svih fubalera koji igraju za Srbiju.

„Volim futsal, znam da smo imali mnogo uspeha na ranijim takmičenjima, a gledao sam naše momke i nedavno u prvom meču sa Portugalom“ ističe Dušan Tadić.

PROČITAJTE JOŠ

On se osrnuo i na meč protiv Portugala.

„Dobro smo ušli u meč, međutim čuo sam da smo dosta hendikepirani zbog povreda i bolesti pojedinih igrača. Pred momcima su još dva meča, protiv Ukrajine i Holandije, lepa prilika da pobede i izbore plasman u nokaut fazu“, istakao je Tadić.

Nema sumnje da će podrška kapitena mnogo značiti Majesovim izabranicima pred nastavak takmičenja…

„U ime fudbalske reprezentacije Srbije našim futsalerima želim puno sreće i uspeha. Borite se za grb kao i do sada, puno uspeha“, rekao je Dušan Tadić uz pozdrave direktoru Bojanu Pavićeviću i svim članovima futsal ekspedicije Srbije.

Pune ruke posla ima medicinski tim koji ulaže velike napore kako bi uspeo da selektoru Dejanu Majesu stavi na raspolaganje Jovana Lazarevića, Kristijana Vasića, Ninoslava Aleksića, Nikolu Matijevića…

Slobodan Rajčević nalazi se još u izolaciji zbog koronavirusa, njegov povratak se očekuje za poslednji duel u grupi, meč sa Holandijom 28. januara.

BONUS VIDEO Tadić o Van Der Saru, Overmarsu i dometu u Ligi šampiona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar