Foto: Starsport

Trener Napretka iz Kruševca Dušan Đorđević nije zadovoljan ishodom meča sa Partizanom.

Partizan je na svom terenu pobedio Napredak sa 1:0 u zaostalom meču petog kola Superlige.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedini gol je delo Igora Vujačića iz 31. minuta susreta, kada je defanzivac precizno gađao posle dodavanja Slobodana Uroševića.

Napredak je do kraja prvog poluvremena imao dve šanse, kod prve je sudija Pavle Tomić odlučio da ne pogleda VAR snimak i proceni da li je lopta posle udarca Dejana Kerkeza prešla gol-liniju.

„Utakmica je stvarno bila sadržajna. Partizan je na samom početku izvršio pritisak. Mi smo se uz pomoć golmana Nikole Petrića nekako izvukli iz te situacije. Nažalost, primili smo gol, mi smo posle toga pokušavali da se vratimo, u završnici prvog poluvremena mi se činilo da smo došli do neke igre“, rekao je Đorđević za Arenu sport.

Drugo poluvreme proteklo je u nešto čvršćoj igri na obe strane, pa pogodaka nije bilo, mada je i tu Partizan bio bolji i bliži golu.

„U nastavku smo u drugom poluvremenu izgledali prilično solidno. Pokušavali smo na sve načine da ugrozimo gol Partizana, nismo uspeli. Nemam stvarno šta da zamerim igračima, momci su pružili maksimum, ozbiljnu igru. Nema vremena ni razloga žalimo, za nekoliko dana nam dolazi Vojvodina“, konstatovao je Đorđević.

Požalio se na situaciju iz završnice prvog dela, a pošto gol-tehnologije nema u Superligi, Đorđević navodi da ni VAR nije naklonjen njegovom klubu.

„Dobro, realan sam uvek, malo nam je bilo potrebno sreće da rano ne primimo gol, danas nas je Petrić uz kvalitet i malo sreće malo izvadio. I te odluke koje su se gledale na VAR-u, nažalost nijedna odluka do sada nije otišla na našu stranu, ali to je tako“, kaže trener Napretka, koji smatra da će tek posle priprema kruševački tim zaigrati najbolje što može.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Partizana na utakmici košarkaša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar