Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Filip Đuričić ponosan je na činjenicu da će ga trenirati Dragan Stojković Piksi, novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„Dolaskom novog selektora očekujemo novu energiju, dosta toga će se promeniti u radu. Na nama je da prihvatimo te informacije i radimo najbolje što možemo. Dosta toga nije valjalo, dosta toga je bilo i dobro, ali ne treba pričati o onome što je bilo. Individulani kvalitet može da napravi prevagu protiv Iraca, imamo igrače koji su u odličnoj formi. Međutim, treba se koncentrisati na timsku igru, šta će svih 30 igrača uraditi. Za duži period je potrebna kolektivna dobra igra“, rekao je Filip Đuričić, dodavši da se nada nešto ofanzivnijoj igri nego u prethodnoj eri.

Posle Iraca, dolazi Portugalija predvođena Ronaldom.

Srbija na TV NOVA S

Srbija 24. marta dočekuje Irsku, tri dana kasnije ugostiće i Portugal u Beogradu, dok je za 30. mart zakazano gostovanje Azerbejdžanu u Bakuu.
Sve tri utakmice biće direktno prenošene ekskluzivno na TV Nova S.

„Ronaldo i Mesi su za mene van svake konkurencije. Ronaldo je jedan od najboljih svih vremena, utiče i na ekipu i na rivala samom pojavom na terenu. Velika prednost za Portugaliju je to što imaju njega, nadam se da će imati loš dan protiv nas.“

Zbog jedne stvari ga posebno raduje dolazak Piksija.

„Pričali smo Italijanima o Piksiju, da je bio idol nacije. Sigurno ću imati mnogo toga da naučim od njega. Radujem se saradnji i mislim da će mnogo toga doneti za srpski fudbal i nadam se da ćemo za nijansu igrati ofanzivnije nego ranije“, naveo je Đuričić, dodao je i da je napravio lep niz da ga treniraju veliki fudbaleri.

Prethodno je nabrojao Van Bastena, Kumana i Sinišu Mihajlovića.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar