Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener fudbalera Partizana, Igor Duljaj najavio je utakmicu protiv Voždovca u četvrtfinalu Kupa Srbije koja se igra u sredu od 15 časova.

„Teško je dva puta za sedam dana igrati sa istim rivalom, uprkos tome što je ovaj duel drugačiji od prvenstvenog. Tada su u opticaju bili bodovi, sada poraz izbacuje iz igre za domaći trofej“, rekao je Igor Duljaj.

Pročitajte još

Partizan je u prvenstvenom duelu slavio 3:2 pogotkom Aranđela Stojkovića u sudijskoj nadoknadi.

„Odlično se poznajemo, Voždovac mnogo dobro igra, ali bez pozitivnih rezultata. Niz neuspeha mora da se prekine, nadam se da neće protiv Partizana. Odlična su ekipa, mlada i poletna, umeju da igraju. Imamo i mi imperativ, željni su i ljudi iz kluba, pogotovo navijači Partizana prolaska u narednu rundu“, istakao je Duljaj.

Prema njegovim rečima, termin meča je nezgodan, sreda 15 sati, nepovoljan i za igrače i navijače.

„Niko ne zaslužuje da igra u tom terminu, ni Zvezda, ni Partizan, Vojvodina, Čukarički, Zemun… Verovatno će i poseta biti slabija, pozivam sve, pa i decu iz prve smene da nas podrže. Neka školarci ostanu u drugoj smeni, da uče, ali svaki navijač nam je potreban. Videlo se na poslednjoj utakmici koliko nam znači energija sa tribina“, rekao je Duljaj i dodao da će biti izmena u timu.

Takođe, trener Partizana otkrio je da novi reprezentativac Srbije Samed Baždar ima želju da na leto napusti klub, što je uobičajena situacija jer su zimus ekipu napustili Mihajlo Ilić i Kristijan Belić.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar