Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Sačuvao je Holana, ali su drugi igrači Sitija davali golove

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija sa 3:1 u prvom kolu Lige šampiona, a kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović izneo je svoje utiske o meču.

„Da se ne lažemo – Mančester Siti je zasluženo pobedio, ali smo se borili i da smo imali malo više sreće u drugom poluvremenu da ne primimo gol tako brzo, možda bi duže vodili i ko zna… Bravo za sve igrače koji su nastupili danas, čak i za one na klupi koji su nas motisivali. To tako mora da izgleda, i to je Zvezda“, rekao je Dragović.

Otkrio je i kakav je osećaj imao na terenu.

„Lepo je igrati protiv Mančester Sitija, oni su najbolja ekipa na svetu sa najboljim trenerom i za to smo se borili godinu dana. Malo manje je lepo kada 90 minuta trčiš iza lopte, hoćeš nekog da „udariš“, da se pokažeš, ali kasniš. No, naučili smo, a sad se okrećemo pripremi za derbi“, dodao je kapiten Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Erling Holan nije postigao gol protiv Zvezde.

„Nije mi bio prvi put da čuvam Holana. Nije lako igrati protiv njega, truditi se da ne uđe u šansu. Nije dao gol, to je bitno. Radije bi da je dao gol, a da pobedimo“.

Raduje se Dragović utakmici protiv Jang Bohsa 4. oktobra od 21 čas na Marakani.

„Biće to malo finale za nas. I mi i oni smo izgubili u prvom kolu, ali igramo na Marakani pred našim navijačima“, zaključio je Dragović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar