Fk Crvena zvezda Kairat
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aleksandar Dragović, štoper Crvene zvezde, veruje u prolaz protiv Šerifa.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je remizirala protiv Moldavaca u Beogradu sa 1:1, a 10. avgusta je revanš u Tiraspolju.

Ko prođe dalje, igraće protiv Dinama ili Legije. Eliminisani tim se iz Lige šampiona seli u plej-of Lige Evrope, čekaće poražene iz Kluž – Jang Bojs.

„Odigrali smo tek prvo poluvreme, rezultat je nerešen, tako da u Moldaviji krećemo od nule. Pokazali smo juče da smo definitivno bolji, čak i sa deset igrača smo imali prilike da stignemo do gola. Imamo kvalitet koji je potreban. Desilo nam se to da su nas presekli golom koji su postigli iz prekida, međutim mi smo bili ti koji smo dominirali celu utakmicu. Nažalost nismo u nekim trenucima imali ni sreće, svakom se desi da pogreši, ne treba se previše baviti crvenim kartonom. Imamo snagu i kvalitet, pravilo gola u gostima koje je ukinuto znači da praktično krećemo od nule. Čvrsto verujemo u sebe da iako je Šerif pokazao da je kvalitetna ekipa i da je sa razlogom tu možemo dalje. Uostalom saigrači su mi rekli da je tako bilo i protiv Trnave, kao i Kopenhagena, a iz oba ova dvomeča smo izašli kao pobednici. Verujem da sada neće biti potrebe ni za produžecima, ni za penalima i da ćemo još jednom obradovati naše navijače“, istakao je Dragović.

Nije propustio priliku Dragović da se zahvali navijačima Crvene zvezde.

„Želeo bih da se zahvalim našim navijačima, pružili su nam fenomenalnu podršku u svakom trenutku, kao i posle poslednjeg sudijskoj zvižduka. Uvek stoje iza nas, to nam svima mnogo znači, mi smo se i sada borili i pokazali smo da zalaganje ni u jednoj utakmici nije problem, oni to znaju da prepoznaju i hvala im mnogo na tome. Činjenica da veruju u nas će nam omogućiti da prođemo dalje i da nastavimo da im donosimo radost.“

Štoper Crvene zvezde pozvao je navijače da budu uz ekipu i na utakmici 4. Kola Superlige Srbije koju će crveno-beli odigrati protiv ekipe Napretka iz Kruševca od 20 časova.

„U petak nas očekuje utakmica protiv Napretka, nema sumnje da će nam i na tom meču biti potrebna podrška navijača. U Crvenu zvezdu sam došao jer sam znao kakve navijače naš klub ima, mnogo nam je značila njihova odlična poseta i u prvenstvenim mečevima, videlo se da im je nedostajalo da budu na tribinama. Verujm da će uz nas biti i protiv Napretka, zato ih sve pozivam da dođu u petak i budu naš dvanaesti igrač i protiv ekipe iz Kruševca, kao što to uvek čine“, zaključio je Dragović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar