Aleksandar Dragović
Foto: EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Fudbaler Bajera iz Leverkuzena, Aleksandar Dragović, rekao je da Crvena zvezda nije u "pol poziciji" za njegov potpis.

PROČITAJTE JOŠ

On je za austrijske medije govorio o aktuelnoj situaciji, ugovor sa Bajerom mu ističe na leto, što Crvena zvezda želi da iskoristi, ali nije jedina.

„To da je Zvezda moj favorit su mediji malo preuveličali. Ali je zajedno sa bečkom Austrijom moj voljeni klub. I naravno da je jedna od opcija“, rekao je Dragović.

On je još jednom ponovio da je od malena navijač kluba sa Marakane.

„Kao i u životu, tako i u fudbalu postavljaš sebi ciljeve. Kad sam bio mali, uvek sam maštao o tome da jednog dana zaigram za Zvezdu. Isto tako sam maštao da ću zaigrati i za reprezentaciju ali mi ni na kraj pameti nije bilo da ću odigrati 89 utakmica za nacionalni tim. Mnogo toga je išlo baš onako kako je trebalo. Sada kad postoji šansa da odem tamo, važno je ostati hladne glave i ne donositi odluke samo na bazi emocije. Uostalom, nikada ne znate šta je prava odluka unapred. Kada donesem odluku, moram da stanem čvrsto iza nje i da izvučem ono najbolje iz nje.“

I godine čine svoje.

„Imam 30 godina, nisam više talenat i želim da uzmem u obzir sve faktore. Gde ću se osećati komforno? Gde ću imati šansu da igram na visokom nivou? Gde će ta šansa biti fer? I naravno, mora malo da se vodi računa i o finansijama. Da to nije bitno, svi bismo igrali besplatno. Pokušavam u zahtevno vreme korona pandemije da nađem klub ispunjava sve te kriterijume“, naveo je reprezentativac Austrije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar