Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Znao je Vlahović kome da se obrati

Dragan Stojković govorio je o Dušanu Vlahoviću.

PROČITAJTE JOŠ

Objavio je spisak, a reči je bilo o novoj zvezdi Juventusa.

„Kako sam zadovoljan njegovim igrama? Čim je na spisku znači da sam zadovoljan. Po meni je izabrao dobru sredinu, Juventus je jedan od najboljih u Evropi, u italiji sigurno. Premlad je, ne treba očekivati da daje po tri gola na svakom meču i da stalno rešava. Sa druge strane razumem i medije i da se stvara dodatni pritisak“, rekao je Piksi.

Poznate su radne navike Vlahovića.

„S obzirom da ga dobro poznajem radi se o momku koji je jako profesionalan, strahovito puno voli trening, voli da napreduje i impresivno razmišlja za svoje godine. Stoji čvrsto na zemlji i to je pokazatelj da će njegova karijera ići samo uzlaznom putanjom. On je igrač koji strahovito puno radi za ekipu, kreće se i to jako puno znači“, rekao je Piksi.

Poznato je da je javno savetovao da ode u Juve.

„To je moje lično mišljenje, po meni je najbolje bilo da ostane tamo. Ali kada vas jedan Juventus uzme i učini jako veliki napor da vas dovede, to treba poštovati. Vi imate jedan strahovito veliki kapacitet, koji su oni prepoznali. Imali smo jedan razgovor, mislim da je to bilo dva dana pred Katar ovde u Beogradu. Onda smo u toj jednoj šetnji neformalno pitao, a ja sam iskreno rekao da nisam menadžer, ali da smatram da mu je najbolje da ostane u Italiji. Bar u sledećih par godina. Naravno, ja ne odlučujem o tome. A sad, da li je on poslušao mene ili ljude koji brinu o njemu, to ne znam“, završio je selektor Stojković.

BONUS VIDEO Piksi o spisku reprezentativaca i predstoječim mečevima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare