Dragan Džajić Foto: TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Odmah promene u FSS.

Dragan Džajić je obavestio Jovana Šurbatovića da više neće biti generalni sekretar Fudbalskog Saveza Srbije, saznaje Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

U ovom trenutku će nositi zvanje vršioca dužnosti, a do promene će doći u narednim mesecima.

To znači da je Džajić već napravio promenu, iako je prvobitno bilo najavljeno da će Šurbatović ostati u Srpskoj kući fudbala.

Šurbatović je u toku Vanredne izborne sednice skupštine FSS ušao u polemiku sa Mirkom Poledicom, predsednikom Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“. Šurbatović je pokušao da pojasni koliko je velikih stvari urađeno u mandatu prethodnog predsednika i u periodu dok je sam bio generalni sekretar.

Šurbatović je od 2016. godine obavljao tu pozicijuu FSS, kada je Slaviša Kokeza, bivši predsednik, odlučio da ga unapredi na tu poziciju nakon što je istu ulogu obavljao u FS Beograda.

Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS, prezentovao je članovima Izvršnog odbora FSS detaljan finansijski izveštaj, sa svim pojedinačnim prihodima osvarenim od plasmana na Prvenstvo sveta u Kataru, odnosno svim pojedinačnim troškovima decembra prošle godine.

Tončev je napao Piksija za kojeg je rekao da je dobio bonus od milion i po evra zbog Mundijala, a da su Bjeković, kao i Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS i Stevan Stojanović, direktor, dobili po 350.000 evra. To znači da su njih trojica prema tvrdnjama Tončeva uzeli više novca nego igrači.

Šurbatović je bio nakon izbora u FSS na kongresu FIFA u Kigaliju (Ruanda).

BONUS VIDEO Džajić izabran za predsednika FSS

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare