Foto: EPA-EFE/Frabeland Charles Mallari

Mnogi ne mogu da veruju šta su uradili Đokoviću.

Novak Đoković će i definitivno propustiti američku turneju i turnire u Inidjan Velsu i Majmiju. iako je postojala nada da će dobiti izuzeće kao nevakcinisan i dobiti šansu da uđe na teritoiju SAD-a, od toga neće biti ništa.

PROČITAJTE JOŠ

Vlassti su bile tvrde i niko nije hteo da donese odluku u interesu sporta iako sje skoro kompletna javnost i neki poltičari stali uz Đoković.

Moćda je najbolju sliku dao Bil Maher, legendarni voditelj koji je us vom tok šou programu pričao Đokoviću i zabrani da uđe na teritoriju SAD-a“.

„Kažu da je ulazak nevakcinisanih neposredna opasnost za ljude. Đoković je nevakcinisan, ali je imao kovid dva puta akako su nas ubeđđivali, prirodni imunitet je bolji od onog dobijenog vakcinom. Neposredna opasnost? Od čoveka koji igra tenis? Od čoveka koji je koronu imao dva puta i ojačao organizam, čoveka koji stoji sam na terenu. Udaljen daleko od publike u zemlji u kojoj su je svi imali. Sport u kojem stojite sami! Ova zemlja je zaglavljena na gluposti, jednostavno jeste“ u neverici je je Maher.

Ovaj snimak je postao viralan na društvenim mrežama i možda i najbolje pokazuje besmislenost ovog pravila u ovom trenutku.

#social-embed_0

BONUS VIDEO Magičan volej Novaka naterao Hurkača da „poleti“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar