Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić došao je na komemoraciju čuvenom pevaču Marinku Rokviću i tom prilikom prokomentarisao odnos sa njime.

Komemoracija je zakazana za četvrtak od 11 časova u sali Radio Beograda, a sahrana je istog dana na Novom bežanijskom groblju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Marinka sam poznavao od kada je počinjao karijeru, kada je postao popularan i kad su ga njegovi hitovi izbacili u prvi plan u narodnoj muzici. Bio sam sa njim dobar prijatelj, nismo se tako često viđali, ali nam je svaki susret bio prijateljski. Čak je i pre dve godine igrao jednu utakmicu za veterane Crvene zvezde u Banjaluci i tad sam ga poslednji put video. Inače sam dobar i sa njegovim sinom Nikolom, moja supruga sa Marinkovom suprugom i jako mi je žao što je rano otišao“, rekao je Dragan Džajić za Novu.rs.

Uz Džajića, na komemoraciju je došao i Boško Đurovski, a počasni predsednik crveno-belih je otkrio i koju pesmu je posebno voleo.

„Naravno da imam, svaka pesma mu je hit, ali meni je ‘Da volim drugu ne mogu’, ona mi je nekako ostala“, otkriva Džajić.

Nije želeo da otkriva da li je možda nekada u sevdahu i slomio čašu u kafani uz Marinkovu pesmu.

„Ja sam sportista, prema tome… Naravno, volim i muziku, cenio sam njega (Marinka), ali to je sve što mogu da kažem“, odgovorio je Džajić.

BONUS VIDEO: Sahrana Dušana Ivkovića na Novom groblju

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar