"Tvoj fudbal je bio muzika koju sam mnogo voleo", napisao je Zdravko Čolić u pismu za Dragana Džajića.

Legenda Crvene zvezde proslavila je 60 godina rada u svom omiljenom klubu za koji je odavno rekao da mu je druga kuća.

PROČITAJTE JOŠ

Tim povodom klub je u Narodnom pozorištu organizovao pozorišnu predstavu, gde je poznati glumac Dragan Vujić Vujke, u ulozi poštara pokazao pisma koja su stigla na Džajinu adresu.

Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana podsetio je da je Zvezda samo 17 godina svog postojanja bila bez Džajića, a njemu su pored čuvenog pevača Zdravka Čolića pisali i drugi poznati ljudi iz svega fudbala.

Poruke su slali i Mišel Platini, Enver Marić, Ivica Šurjak, Ivan Ćurković, Nenad Bjeković, Darko Pančev, Aleksandar Čeferin, Milan Borjan, Ciga Sekulić, ali i Novak Đoković, između ostalih.

„Bio sam previše mali da bih pamtio tvoje legendarne partije 1968. kada je osvojeno srebro… Goreo sam od želje da vidim na delu legendu, a kad sam dobio priliku da te vidim u akciji, nije bilo ono što sam očekivao, već mnogo mnogo više. Zvezda je privilegovana što te je imala kao igrača. Trofeji Kupa šampiona i Interkontinentalnog kupa zauvek će podsećati na jednu od najlepših sportskih priča moje mladosti“, rekao je Čeferin.

Svoju poruku je imao i najbolji teniser Srbije i jedan od najboljih svih vremena.

„Poštovani Džajo, kasno sam se rodio da bih te gledao uživo ali sam rano naučio da legenda večno traje, hvala ti za decenije sjaja naše Zvezde. S poštovanjem, Novak Đoković“, napisao je Novak.

Džajićev dres sa brojem 11 se na kraju sledeće sezone trajno povlači iz upotrebe, što je obelodanio Terzić.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Zvezde, zviždali i himni Lige šampiona pred revanš s Makabijem

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar