FOTO: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
FOTO: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Pari Sen Žermen je letos odradio jedan od najboljih prelaznih rokova u istoriji fudbala. Redove "svetaca" pojačalo je nekoliko svetskih fudbalskih zvezda među kojima je bio i Serhio Ramos.

Španac je u Pariz stigao kao budući stub odbrane, koja je umela da „škripi“ u prethodnim sezonama.

PROČITAJTE JOŠ:

Navijači PSŽ-a tada su zadovoljno trljali ruke, iako su znali da je Ramos povređen. Svi su mislili da će se brzo opraviti i zaigrati na „Parku prinčeva“, ali realnost je ipak postala drugačija.

Dugogodišnji španski reprezentativac još uvek nije upisao nastup ove sezone. To je uzdrmalo navijače i javnost u Parizu, a sportski direktor kluba pokušao je da smiri novonastalu situaciju.

„Znali samo da Ramos ima problem. Sve smo znali šta se dešava“, istakao je sportski direktor kluba Leonardo posle kritika na račun kluba.

Prema informacijama francuskog lista „Parizijena“, klub sada nije daleko od odluke da raskine dvogodišnji ugovor sa Ramosom.

„Poverenje koje su neki imali u defanzivca, pa čak ni posle njegove poslednje povrede potkolenice nekoliko nedelja kasnije, danas više nije nepokolebljivo. Toliko da je opcija raskida ugovora, iako nije na dnevnom redu, više nije naučna fantastika. PSŽ počinje da priznaje da je angažovanje Ramosa bila greška“, navodi „Parizijen“.

Španac je letos napustio Real Madrid za koji je igrao punih 16 godina, a kao razlog za to naveo je neodgovarajuće uslove koji su mu nuđeni u Madridu.

Pari Sen Žermen se trenutno nalazi na prvoj poziciji u francuskom šampionatu sa osam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca ekipu Nice.

BONUS VIDEO: Mitar kompletirao het-trik protiv Vest Bromvič Albiona

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)