Foto: TANJUG/AP Photo/Dave Thompson

Kakva je to greška bila...

Ole Gunar Solskjer, bivši trener i fudbaler Mančester junajteda, otkrio je da je nudio Erlinga Holana klubu sa „Old Traforda“ pre nekoliko godina, ali do tog transfera nikada nije došlo.

Solskjer je svoje trenerske dane započeo u Moldeu, gde mu je Erling Holan bio napadač, pa je imao uvid i njegov kvalitet još u najranijim fudbalskim danima.

PROČITAJTE JOŠ:

Norveški trener je u Holanu prepoznao veliki potencijal, a hteo je da ga vidi u dresu Junajteda, u kom je i sam bio igračka legenda.

Malo je falilo da 2019. godine Holan dođe u Junajted, ali je umesto toga krenuo potpuno drugim putem.

„Kontaktirao sam tada Mančester junajtedom jer smo imali tok talentovanog momka kojeg je trebalo da uzmu. Ali, nažalost, nisu slušali. Tražio sam četiri miliona. Ali nikada ga nisu doveli. Četiri miliona“, rekao je Solskjer.

Nekoliko goidna kasnije potpuno je nezamislivo da Holan može da se dovede za četiri miliona, a da stvar bude još bolnija po Junajted, Norvežanin sada dominira u dresu Mančester sitija.

Umesto na „Old Traford“, Holan je otišao u Salcburg, pa potom preko Borusije Dortmund u redove gradskog rivala gde je u debitantskoj sezoni oborio rekord po broju golova u Premijer ligi. Trenutno je na brojci od 35 golova u Premijer ligi na samo 32 meča.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar