Foto: Twitter screenshot FK Vojvodina

Vojvodina je objavila fotografiju koja je rastopila i najtvrđa srca.

PROČITAJTE JOŠ

Luka Kosanović je ove polusezone posmatrao svaki trening svoje Vojvodine, pa od te prakse nije odustao i nakon velike lične tragedije.

Poznati srpski fudbalski radnik i njegov otac Milan Kosanović preminuo je prošlog četvrtka, a u ponedeljak je sahranjen u rodnom Novom Sadu.

Njegov sin je pokazao koliko voli fudbal.

„Luka Kosanović, sin našeg preminulog sportskog direktora Milana Kosanovića, ove polusezone je gledao skoro svaki trening našeg tima, a uz svoju Vošu bio je i juče, svega nekoliko sati nakon sahrane njegovog oca“, pisalo je u objavi Vojvodine.

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, predložio je upravi da Luka dobije stipendijski ugovor do 18. godine.

„Na jučerašnji trening došao je sin Milana Kosanovića, koji je bio jako vezan za svog oca. Oni se nisu mnogo razdvajali, dolazio je na svaki trening, poznaje sve igrače i bio je to jako emotivan susret za sve nas. Svi znamo da je Kosan dao mnogo našem fudbalu, reprezentaciji, ali najviše Vojvodini i ja sam zbog toga dao jedan mali predlog. Ne znam da li će ga prihvatiti ili ne, ali smatram da Luka, koji je toliko vezan za Vojvodinu, zaslužuje da dobije stipendijski ugovor u vrednosti od makar 500 evra, do svoje 18 godine za sve ono što je njegov otac učinio za ovaj klub. To bi bio prelep i nesvakidašnji gest uprave Vojvodine, koji bi mnogo značio njemu i njegovoj porodici. Da sam ja sada prvi čovek Vojvodine, sutra bih ga pozvao i dao mu stipendijski ugovor, da radi bilo šta, da bude tu, u klubu kom je njegov otac dao svo svoje znanje. Kosan je tako nešto apsolutno zaslužio“, rekao je Lalatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare