Foto: EPA-EFE/MASSIMO PICA

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić nije se najbolje snašao ni u dresu Torina, mada je i tu imao bljeskove kvaliteta koji poseduje.

Radonjić je u januaru pojačao Majorku i predstavljen je u Španiji kao novi fudbaler u ofanzivi, dok je direktor „bikova“ Davide Vanjati rekao da Nemanja nije želeo da ostaje u Italiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Majorka će moći da kupi reprezentativca Srbije za dva i po miliona evra kada istekne pozajmica.

Poznato je da Radonjić nije uvek bio u idealnim odnosima sa trenerom Ivanom Jurićem, kao i to da je srpski igrač dobio šansu na deset utakmica i da je dao tri gola uz jednu asistenciju.

Za samo 437 minuta na terenu u svim takmičenjima, reklo bi se da i nije tako loše.

„Bilo je onih koji nisu imali pravi entuzijazam za ostankom u Torinu. Pokazali su nedostatak profesionalizma. Žao mi je što to moram da kažem, ali takva je situacija bila. Jednostavno smo želeli da zadržimo one koji su želeli da svakog jutra dođu na trening, sa namerom da napreduju“, rekao je Vanjati za Skaj Italiju.

Usred svega toga je bilo problema i na relaciji uprave i trenera Jurića koji se požalio na manjak pojačanja. Klub sa njim nije razgovarao o produžetku saradnje.

„Nismo razgovarali o ugovoru. Bio sam prilično zauzet u proteklom periodu. Razgovaraćemo mirno, za dobrobit Torina, ali i svih. Razgovaraćemo o tome sa predsednikom i onda ćemo vas obavestiti“, kazao je Vanjati.

BONUS VIDEO: Porto – Rio Ave, kraj meča

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar