Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nespretna reakcija Miroslava Orlića, golmana Dinama iz Vranja, za tren je obišla fudbalsku Srbiju, a tim povodom oglasio se i Dragan Antić, trener prvoligaša.

Orlić je na susretu protiv Zemuna poklonio gol rivalu u 70. minutu i pobedu 3:2, a dešavanja na utakmici 15. kola Prve lige za Sportski žurnal prokomentarisao je Dragan Antić.

PROČITAJTE JOŠ

„Glavnu ulogu odigrao je golman Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je da uhvati loptu kod trećeg gola, ali namerno je ispustio. Nemoguće je da je to uradio slučajno, namera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ukoliko je učestvovao u prljavim radnjama“, rekao je trener Vranjanaca.

Zemun je pobedom u direktnom duelu pretekao Dinamo koji posle 15 kola ima 13 osvojenih bodova i zauzima pretposlednje mesto.

„Dinamo je sigurno čist klub, bez mrlja i nećemo da dozvolimo da neko prodaje i namešta utakmice, a da klub zbog toga ispašta. Orlić je suspendovan i tužićemo ga za odštetu kluba“, dodao je Antić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar