Foto: EPA-EFE/John Sibley/NMC/

Svako ima svoje probleme... Srbija se bavi diskvalifikacijom Novaka Đokjovića sa US Opena, a Engleska izbacivanjem Mejsona Grinvuda i Fila Fodena iz reprezentacije.

PROČITAJTE JOŠ

Uveliko je poznat razlog zašto ih je Geret Sautgejt poslao kući sa Islanda, umesto da sa saigračima krenu put Danske gde će engleska odigrati drugi meč u Ligi Evrope. Kažnjeni dvojac se oglušio o striktne protiv koronavirusa i pozvali su lokalne devojke da s njima povedu noć.

Odmah pošto se vest pročula, usledilo je bacanje „drvlja i kamenja“ na Grinvuda i Fodena… Ali, u njihovu odbranu, i to javnu stale su devojke zbog koji su prekršili karantin: Nadija Sif Lindal Gunarsdotir (20), inače kako je „Dejli mejl“, naveo finalistkinja „Mis univers“, i njena rođaka, Lara Klausen, studentkinja prava, provela s njima noć.

„Upoznali smo se preko interneta. Razgovarala sam s Mejsonom nekoliko dana pre nego što su stigli na Island. Osećam se loše zbog njih i nikada nisam želela da ih dovedem u ovu situaciju. Stvarno nismo znali da su u karantinu. Da smo znali ne bismo se videli. Nismo ni znali ko je Fil. Pitala sam ga ko je. Nije da se bavim fudbalom, ne gledam. Nismo ni znali da Mejson igra za Junajted“, ispričala je britanskom dnevniku Nadija.

View this post on Instagram

How’s your day been? ?

A post shared by NADÍA SIF LÍNDAL (@nadiiasif) on

Nije želela da iznosi previše detalja o zajedničkom vremenu provedenom s fudbalerima, ali je jasno stavila do znanja da je ponašanje igrača bilo primereno.

„Bila je to lepa noć, naravno. Proveli smo vreme upoznavajući se. Bili su veoma fini momci.“

I Lara je stala u njihovu odbranu:

„Svi mi smo mladi i glupi. Svi grešimo. Odlično su se ponašali prema nama. Bili su gospoda, veoma fini momci.“

Obe su demantovale da si igrači rezervisali sobe za njih dve.

„Sve smo same uradile i platile“, dodala je Nadija.

Potvrdila je da od momenta kada je izbio skandal, nisu pričale sa engleskim fudbalerima:

„Ne želimo da ih uznemiravamo, jer, naravno, trenutno imaju mnogo toga na leđima.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar