Foto: EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY

Pozajmljeni igrač Čelsija Deni Drinkvoter objavio je fotografiju na kojoj slavi, nedugo nakon što su se pojavile vesti o otpuštanju Frenka Lamparda sa mesta menadžera "plavaca".

PROČITAJTE JOŠ:

Lampard je zvanično otpušten u ponedeljak, a Drinkvoter, koji trenutno nastupa za Kasimpašu nije dugo držao fotku na Instagramu, jer su ga navijači Čelsija odmah napali.

Nije im mnogo trebalo da shvate zbog čega je nekadašnji igrač Lestera i Mančester junajteda povukao ovakav potez. Od dolaska Lamparda (jul 2019), Drinkvoter, plaćen 37,9 miliona evra 2017. godine, bio je na tri pozajmice.

Najpre u Barnliju, pa u Aston Vili i sada u Kasimpaši. Deni nije zaigrao konstantno u dresu Čelsija kod legende tog kluba, iako je bio jedna od okosnica šampionske generacije „lisica“.

Zbog toga je i fotka slavlja bila u dresu Lester sitija. Tridesetogodišnjaka su navijači prozvali da ne poštuje menadžera svog matičnog kluba.

„Otpustite i Drinkvotera, kad ste već tu“, pišu jedni, drugi poručuju da će Denija i „Tomas Tuhel poslati na pozajmicu ako dođe“, a treći da je baš to nepoštovanje i „izbacilo Drinkvotera iz rotacije“.

Nekadašnji igrač Lestera je odigrao samo 23 utakmice tokom tri godine u Čelsiju, a ove je na utakmici sa Totenhemom pokrenuo masovnu gurku igrača posle sramnog starta nad Totenhemovim Alfijem Devinom.

Foto: Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar