Foto: Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Legendarni italijanski fudbaler Alesandro Del Pjero veruje da bi njegov bivši tim mogao da napadne i finale Lige šampiona, a da je Dušan Vlahović veliko pojačanje.

Iako se mnogo pričalo o tome da li će Vlahović iz ekipe izbaciti Paula Dibalu ili Alvara Moratu, trener „stare dame“ Masimilijano Alegri odlučio je da zaigra sa trojicom u napadu, što se odmah pokazalo kao dobitna kombinacija.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da trener radi pravu stvar što stavlja u isti tim Dibalu, Vlahovića i Moratu. Dibala je više na desnoj strani, Morata je odličan na levoj strani. Puno trči, pomaže timu i nikada ne odustaje. Vlahović će sigurno doprineti efikasnosti“, rekao je Del Pjero.

Juventus je 2017. godine igrao u finalu Lige šampiona kada je napadačka trojka bila Iguain-Dibala-Mandžukić.

Ova ekipa ga veoma podseća na tadašnju, pa Del Pjero misli da bi „stara dama“ mogla da ponovi uspeh.

„Odlični su u odbrani, solidni u sredini terena. Napad je najbolji deo tima i Alegri je potpuno u pravu što forsira igru sa tri napadača. Mogu da napadnu kao i 2017. godine finale Lige šampiona“, zaključio je Italijan.

Juventus će u osmini finala Lige šampiona igrati protiv Viljareala. Prvi meč je na programu 22. februara u Španiji, a revanš je 16. marta u Torinu.

BONUS VIDEO Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar