Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je preventivno izveo iz igre Nemanju Milunovića tokom meča polufinala Kupa protiv IMT-a.

Zvezda je pobedila IMT sa 3:0, golovima Dijefa Falčinelija, Aleksandra Kataija i Filipa Falka u prvom poluvremenu utakmice na stadionu „Rajko Mitić“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zadovoljan sam prolaskom u polufinale. Posle pauze i napornih treninga, utakmica je došla u pravom momentu, vratilo se nekoliko igrača koji nisu bili mesec, mesec i po dana u trenažnom procesu, uspeli smo da ih ‘istrpimo’, osetilo se u ritmu i organizaciji igre. Uspeli smo da izrotiramo sve koji su bili vani“, rekao je Stanković za Arenu sport.

Strateg crveno-belih je zadovoljan i načinom na koji se predstavio IMT, čiji je pomoćni trener Nebojša Jandrić rekao da je dobar otpor svog tima i očekivao.

„Čestitao bih ekipi IMT-a na jednoj lepoj i kulturnoj igri. Mi znamo šta nam je činiti, bitno je bilo da prođemo u polufinale Kupa. Sad kreće ritam ozbiljan, ozbiljnih utakmica gde se rešava dosta toga“, dodao je Stanković.

Na pitanje o Milunoviću koji je napustio igru u 36. minutu kad se umesto njega našao Veljko Nikolić na terenu, Stanković kaže da se nada da nije ozbiljnija povreda.

„Izašao je preventivno iz igre, sutra ćemo znati više posle magnetne rezonance, nadamo se da nije ništa strašno jer znate i sami koliko neko kao Milun znači svim nama“, kaže Stanković.

Nije želeo da spekuliše ko bi mogao da bude rival u polufinalu najmasovnijeg srpskog fudbalskog takmičenja.

„Idemo dalje, nama je cilj osvajanje Kupa i ko god da se nađe na tom putu, znamo šta nam je činiti“, zaključio je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar