Stanković i Falko, Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da se Filipo Falko susreo sa više problema od kada je stigao u Ljutice Bogdana.

Više puta je prethodnih sedmica Stanković kritikovao neke od svojih igrača, što se suštinski svodilo na to da neko više, a neko manje zaslužuje dres Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Delovalo je da se to odnosi, između ostalih i na Falka.

„On (Falko) se susretao sa mnogo problema od dolaska kod nas. Prvo povreda, potom i korona kad je došao. Pa je prošao pripreme, a onda dve, tri povrede, sve to ga je sprečilo da bude na svom nivou. Radi na sebi i pokušava da se brzo vrati u ritam. Dobro će mu doći pauza i pripreme, da pokaže zbog čega je doveden u Zvezdu, jer je reč o izuzetno talentovanom fudbaleru. Pehovi i povrede su sastavni deo sporta, a nove pripreme sa Zvezdom će mu dobro doći“, rekao je Stanković pred meč sa TSC-om.

Nedugo pre toga, pred odlazak u Portugal na meč sa Bragom, Deki je spomenuo Falka u nešto drugačijem kontekstu.

„Nikolić i Filipo Falko neće putovati u Portugal, prvi se vratio, drugi ima povredu. Možda bi Falko trebalo da povede više računa o sebi, jer nam je potreban svaki momak. Ali, to je do njega, do karaktera. Neko to ima, neko nema, i neće nikada imati. Katai je ovde igrao sa temperaturom… Meni više znači čovek na terenu, nego igrač. Kad rizikuje sebe radi grupe. To je za poštovanje“, rekao je tada Stanković.

Crveno-beli utakmicu sa TSC-om igraju u četvrtak od 16 sati i pet minuta u okviru 21. kola Superlige Srbije.

Šampion Srbije jesenji deo prvenstva završava iza Partizana, koji je u sredu pobedio Metalac iz Gornjeg Milanovca i time je obezbedio prvo mesto do kraja ove kalendarske godine.

BONUS VIDEO: Incident na fudbalskoj utakmici u Grčkoj

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar