foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Stanković izjavio da je Zvezda korak bliže tituli

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su narešeno 0:0 u 167. večitom derbiju na stadionu „Rajko Mitić“, a prve utiske sa meča izneo je trener crveno-belih Dejan Stanković.

PROČITAJTE JOŠ:

„Stvari se nisu odvijale onako kako smo mi hteli, jer je Partizan izveo jednu čvrstu i organizovanu ekipu, dobro su stali iza lopte prvo poluvreme, dosta neiznuđenih grešaka smo imali, dosta pasova njima u noge gde smo dobili više kontranapada. Pored toga, pružili smo jak otpor. Ovako se osvajaju titule, jedna po jedna utakmica. Imamo dva boda prednosti, idemo dalje. Čestitam Partizanu na muškoj utakmici“, izjavio je Stanković.

Strateg crveno-belih tvrdi da je Zvezda sada korak bliže tituli.

„Jedna utakmica manje, jedna od najtežih. Sigurno da smo jedan korak bliže. Subota, sreda. Zgusnut raspored. Ali ako hoćeš titulu, moraš to da prođeš. Nismo se snašli u duelima, kao i u prvom derbiju. Partizan nas je dosta spuštao svojim kontrama i polukontrama. Bitno je da kod kuće nismo primili gol. Ne znam po koji put u nizu. Ovo je derbi i tu ništa ne može da se prognozira“, zaključio je Stanković.

Zvezda će u narednom kolu gostovati ekipi TSC-a, dok će Partizan ugostiti Čukarički.

BONUS VIDEO Zvezdini klinci grme na Marakani tokom prozivanja ekipe

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar