Dejan Stanković
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, oglasio se putem zvaničnog sajta kluba, poručivši da njegovi izabranici u doba vanrednog stanja u zemlji, sve zadatke ispunjavaju kod kuće.

Fudbal je stao u većini zemalja Evrope zbog koronavirusa, a fudbaleri srpskog šampiona pomno prate sva dešavanja u vezi sa pandemijom i nalaze se u svojim domovima.

PROČITAJTE JOŠ

Dejan Stanković poručio je da crveno-beli strogo poštuju mere propisane od državnih vlasti.

„Mi smo i pre uvođenja vanrednog stanja napravili plan kako će igrači i šta raditi od kuće, ako dođe do ove situacije. Svaki fudbaler je dobio plan rada i mi smo u svakodnevnom kontaktu sa njima. Pratimo njihovo fizičko i psihičko stanje. Svako od njih ima svoj program koji redovno ispunjava, a stručni štab ih prati i kontroliše do najsitnijih detalja“, rekao je Stanković.

Prema njegovim rečima, disciplina koju su fudbaleri Zvezde prikazivali do sada u radu i ponašanju, još je izraženija u ovoj kompleksnoj situaciji.

„Moram da ih pohvalim da su maksimalno ozbiljno shvatili sve što im je rečeno sa naše strane, ali posebno jer poštuju preporuke Vlade Republike Srbije. U porodičnom okruženju sprovode sve zadatke, rade maksimalno odgovorno. Trudimo se da jednog dana kada sve prođe što manje izgubimo na spremnosti igrača“, poručio je Stanković i apelovao na građane da se pridržavaju uredbi i propisa Vlade Republike Srbije, da svi budu maksimalno disciplinovani i inteligentni, kako bismo što bezbolnije prošli pandemiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram