Saša Ilić kao selektor predvodio kadete Srbije do dve pobede nad Bugarskom
Saša Ilić, Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Mlađa omladinska reprezentacija Srbije (U18) koju vodi selektor Saša Ilić imaće dve provere sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine u Zenici, 20. i 22. aprila.

PROČITAJTE JOŠ

Selektor Ilić pozvao je 20 igrača, prvi put dres Srbije oblače naši talenti iz dijaspore, Dejan Kuzmanović koji nastupa za Monako i Nikola Motika, fudbaler Bajerna iz Minhena.

Poziv su dobili i Darko Ilić (Fortuna Dizeldorf), Mihail Stefanović (Cirih), Andrej Trifunović (Cirih) i Mateja Milovanović (Ajaks), ali zbog situacije sa koronavirusom i molbe klubova da ne dolaze zbog rizika koji postoji (termin nije u programu UEFA i klubovi nemaju obavezu da puste igrače), Savez im je izašao u susret i oni će biti uz saigrače iz reprezentacije na nekoj od budućih akcija.

Na spisku selektora Saše Ilića za dva meča sa BiH nalaze se: golmani Lazar Kaličanin (Čukarički), Mateja Premović (Metalac), odbrana Dejan Kuzmanović (Monako), Mateja Stašević (Partizan), Viktor Radojević (Crvena zvezda), Vukašin Đurđević (Rad), Luka Drobnjak (Vojvodina), Stefan Leković (Crvena zvezda), sredina terena Ignjat Brajić (Grafičar), Nikola Motika (Bajern), Uroš Miladinović (Čukarički), Nemanja Trifunović (Partizan), Đorđe Gordić (Mladost), Uroš Kabić (Vojvodina), Luka Laban (Napredak), Matija Gluščević (Grafičar), napad Vanja Vlahović (Partizan), Mihajlo Ivanović (Vojvodina), Mihajlo Spasojević (Čukarički) i Marko Lazetić (Grafičar).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar