Foto: Starsport

Fudbaler Lajpciga David Raum kaže da veruje u pobedu protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Lajpcig je u prvom meču na svom terenu slavio sa 3:1, a Zvezda se u utorak uveče od 21 sat nada revanšu u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Marakana će biti puna, pa će u njenom čuvenom tunelu biti i buke i potresa.

„Pa, mislim da je svojevrstan, jedinstven, video sam ga za sada samo na snimcima. Ući na prazan stadion je posebna situacija, kroz onaj tunel. Upečatljivo je, ali sutra s navijačima će biti potpuno druga priča. Mnogo sam čuo o tome, radujemo se unapred jer igramo na ovom stadionu pred njima“, rekao je Raum, strelac jednog od tri gola Lajpciga u Nemačkoj.

Druga dva su dali Ćavi Simons, koji je sve vreme bio neuhvatljiv za odbranu srpskog tima, kao i Dani Olmo, koji se kasnije povredio.

„Moramo da prihvatimo da ćemo igrati u vrućoj atmosferi. Ako to uspemo neće biti problem da pobedimo“, dodao je Raum.

Njegov tim je za vikend izgubio od Majnca 0:2, a pre toga i u Kupu Nemačke od Volfsburga 0:1 uz crveni karton za, sada upitnog Jusufa Poulsena.

Poulsen ima problema s aduktorom pred gostovanje u Beogradu, ali Raum smatra da i bez njega i izvesno odsutnog Tima Vernera, nema kalkulacija.

„Naravno da smo nezadovoljni posle dva poraza zaredom, to nije ono što smo hteli. Srećom, imamo šansu da sve preokrenemo već sutra. Pobedom bismo napravili veliki korak i zbog toga moramo da uradimo sve bez mnogo kalkulacija“, jasan je Raum.

Zvezda za sada ima jedan bod iz utakmice sa Jang Bojsom u Beogradu, pošto je dvaput poražena, od Mančester sitija i Lajpciga sa po 3:1. Lajpcig ima šest bodova jer je izgubio jedino od Sitija.

BONUS VIDEO: Hvang i Bahar pred Lajpcig

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar