Foto: Starsport

Fudbaleri Voždovca u subotu od 15 časova otvaraju prolećni deo sezone gostovanjem ekipi Radnika u Surdulici u okviru 20. kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

Trener Voždovca Jovan Damjanović sumirao je utiske i istakao da je zadovoljan radom njegovih igrača na pripremama:

“Iza nas je period dobrog rada, hvala ljudima iz kluba koji su nam omogućili vrhunske uslove da možemo da sprovedemo sve zamišljeno. Otišlo je nekoliko važnih igrača, imamo problema i sa povredama, ali smo se adaptirali i stvorili jedan respektabilan tim za subotu i generalno drugi deo sezone.”

Sledi meč u Surdulici protiv rivala koji zasad ima isti bodovni saldo (po 27 bodova), pa će ovo biti pravi derbi sredine tabele:

“Ekipa Radnika je dobro defanzivno organizovana, pre svega. Igraju sa mnogo energije, intenziteta i odgovornosti. Trudićemo se da se nametnemo od samog pocetka, da kontrolišemo protok lopte, a takođe i da neutrališemo njihove kontra napade odakle preti velika opasnost. Želimo da prezentujemo fudbal kakav smo igrali u prvom delu, ali i da budemo bolji u periodima igre kada nemamo kontolu na način na koji želimo. Jasno je da za dobar rezultat moramo biti na maksimumu svojih mogućnosti“, dodao je Damjanović.

Voždovčani će put Surdulice u petak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar