Stefan Hajdin Super liga Superliga Srbije Vozdovac - Cukaricki 14.9.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Fudbalski klub Voždovac u večernjim satima predstavio je dva svoja poslednja pojačanja, povratnike Stefana Hajdina i Stefana Putrića.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je istakao generalni direktor „zmajeva“ Miloš Mirković za zvanični sajt kluba, u Voždovcu vlada veliko zadovoljstvo jer su njih dvojica ponovo tu:

“Hajdin i Purtić znaju kako ovaj klub funkcioniše i neće im trebati vremena da se privikavaju. Upoznati su sa sistemom i vizijom Voždovca i ne sumnjam da će pružiti svoj maksimum da doprinesu ostvarenju ciljeva koje smo postavili“, poručio je Mirković.

Hajdin je već bio u Voždovcu, kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde, a po isteku ugovora sa crveno-belima sa ekipom sa krova tržnog centra „Stadion“ potpisao je ugovor na dve godine:

“Čast mi je što sam se vratio kući! Voždovac je zaista jedan poseban klub i srećan sam što ponovo imam priliku da radim sa svim ovim sjajnim ljudima od igrača i stručnog štaba, do ekonomata i uprave. Sada sam zreliji i bogatiji za još jedno iskustvo, tako da sam siguran da mogu još više da pružim Voždovcu“, prokomentarisao je Hajdin, koji će se naći među putnicima za pripreme u Antaliji.

U Voždovcu je ponovo i Purtić, inače nekadašnji kapiten kluba, koji je bio u Inđiji na pozajmici:

“Jako sam srećan što sam se vratio u klub u kome sam odrastao i koji me je afirmisao kao igrača! Daću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog štaba na čeku sa trenerom Damjanovićem. Saigrače dobro poznajem, kao i sve ljude u klubu i verujem da ćemo zajedničkim snagama ispuniti zacrtane ciljeve koji su pred nama“, zaključio je Purtić.

Podsećamo, Voždovčani su ranije danas potvrdili da se Hajdin vraća na izuzetno kreativan način, da bi zvanično ugovor bio potpisan u popodnevnim satima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar